Jamesi isetu mäng aitas Clevelandi järjekordse võiduni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (23).
LeBron James (23). Foto: Ken Blaze/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA sai oma hooaja üheksanda võidu Cleveland Cavaliers, alistades Toronto Raptorsi 121:117.

Clevelandi võidule andis suure panuse LeBron James, kes viskas 28 punkti, andis 14 korvisöötu ning võttis 9 lauapalli. Kanada klubi parim oli Kyle Lowry, visates 28 punkti ning andes 9 korvisöötu.

Suurepärast hooaja algust teeb ka seni ainsana Clevelandist jagu saanud Atlanta Hawks, kes sai möödunud ööl võitis 93:90 Miami Heatist. Skooritegijad jaotusid Atlantal ühtlaselt – kuus meest jõudsid kahekohalise punktiarveni. Resultatiivseim oli aga Paul Millsap 15 silmaga, kaotajate poolelt paistis silma Hassan Whiteside, visates 19 punkti ning võttes 25 lauapalli. Neist 10 lauapalli hankis mees ründelauas.

Hooaja seitsmenda võidu sai kirja Los Angeles Lakers, kes alistas Brooklyn Netsi 125:118. Lakersi poolelt viskas 32 punkti D’Angelo Russel, Brooklyni parim oli 30 punkti ja 10 lauapalli kirja saanud Brook Lopez. Hooaja seitsmenda võiduni jõudis ka Chicago Bulls, kes võitis 113:88 Portland Trail Blazersit. Charlotte Hornets oli 115:108 parem Minnesota Timberwolvesist. 

NBA tabeliseisu on võimalik vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles