Mayweather: McGregor on sipelgas ning mina elevant, lugupidamatu on meid võrrelda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega on räägitud suurest poksimatšist vabavõitluse superstaari Conor McGregori ja karjääri lõpetanud poksitšempioni Floyd Mayweatheri vahel. Viimasele pole aga sugugi meeltmööda, et teda iirlasest McGregoriga üldse võrreldakse.

«Ma ei tea, et ta oleks alistamatu, samuti ei tea ma, et ta oleks 20 aastat MMAs domineerinud. Ta pole ka viies kaaluklassis maailmameistriks tulnud,» loetles Mayweather ette saavusi, milleni ta oma eduka karjääri jooksul jõudis.

«Teie aga räägite, et ta on MMA Floyd Mayweather. Ta pole kunagi ühe õhtuga 300 miljonit dollarit teeninud, ega ju? Või 100 miljonit või 70 miljonit? Mina olen legend, elav legend. Tegin aastaid ja aastaid rasket tööd, valasin higi, verd ja pisaraid. Conor McGregor võib teha, mida ta tahab, aga ärge tulge mind temaga kunagi võrdlema, see on lugupidamatu. Mina olen elevant ning elevandid ei tee tegemist sipelgatega. Elevandid on nii suured, et isegi ei näe sipelgaid,» jätkas Mayweather.

Vabavõitlussarjas UFC tegi ajalugu iirlane Conor McGregor, kes tõusis esimeseks meheks, kellel on üheaegselt kaks UFC meistrivööd. Läinud ööl nokauteeris McGregor teises raundis Eddie Alvareze. / Scanpix
Vabavõitlussarjas UFC tegi ajalugu iirlane Conor McGregor, kes tõusis esimeseks meheks, kellel on üheaegselt kaks UFC meistrivööd. Läinud ööl nokauteeris McGregor teises raundis Eddie Alvareze. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles