Volkswagenit võib tuleval hooajal MM-sarjas sõitmas ikkagi näha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswagen Polo WRC
Volkswagen Polo WRC Foto: SCANPIX

Kuigi Volkswageni tehasemeeskond loobus tuleval hooajal autoralli MM-sarjas võistlemisest, ollakse valmis astuma läbirääkimistesse eratiimidega, kes soovivad tänavuse aasta Volkswagen Polo WRC autot kasutada.

Kui Volkswagen oma loobumisest teatas, öeldi ühtlasi, et valmisolevat 2017. aasta Polo WRC masinat kellelegi välja ei rendita. Samas kirjutab Autosport, et soovijatel võib olla võimalus rentida tänavuse hooaja masinat.

«Arutame hetkel võimalusi, kas rendime tänavuse hooaja masina välja. Saame seda teha mitmel erineval viisil. Üks võimalus on see, et meie kanname auto eest hoolt, teine aga see, et seda teeb eratiim,» ütles Volkswageni kõneisik Autospordile.

Samas ei oleks tänavuse hooaja Pologa järgmisel aastal MM-sarjas suurt midagi teha, sest reeglimuudatused toovad ralliradadele senisest võimsamad masinad. Volkswageni valmisolek autot rentida on selge märk nende uuest suunast, milleks on keskendumine eratiimidele. Lisaks on teada, et Volkswagen ehitab 2018. aastaks R5 tüüpi masinat, mida saaks kasutada WRC2 sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles