Vägev: Kelly Sildaru osaleb X-mängudel mitmel alal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: SCANPIX

X-mängude korraldaja ESPN andis teada, et Kelly Sildaru osaleb Aspenis toimuvatel X-mängudel nii naiste pargisõidus kui ka Big Airi võistlusel (eelmisel talvel naised Aspenis Big Airis ei võistelnud). Tänavu veebruaris toimunud Oslo X-mängudel saavutas Sildaru Big Airis neljanda koha.

Aspeni Big Airi võistlusel tuleb Sildarul mõõtu võtta Emma Dahlströmiga, Johanne Killiga, Tiril Sjastad Christianseniga, Maggie Voisiniga ja Lisa Zimmermaniga. Pargisõidu nimekirja kuuluvad lisaks Sildarule praegu Dahlström, Killi, Christiansen ja Voisin. Nimekirjad täienevad talve jooksul.

Sildaru on viimasel ajal rõhku pannud ka rennisõidule, mis on Aspenis samuti kavas. Rennisõidus kutse saamiseks on eelnevalt aga vaja ka sel alal head tulemust näidata. Ainus võimalus selleks on detsembri esimeses pooles toimuv Dew Tour, kus oleks vaja jõuda kutse saamiseks tõenäoliselt esikolmikusse. Seal on Sildaru esialgu aga esimene varuvõistleja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles