Žalgiris murdis kodusaalis Galatasaray vastupanu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žalgirise mängumees Antanas Kavaliauskas (paremal)
Žalgirise mängumees Antanas Kavaliauskas (paremal) Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai tänavuse hooaja teise võidu Kaunase Žalgiris. Kodusaalis mänginud leedukad olid 87:52 püle Istanbuli Galatasarayst.

Tasavägine avaveerand lõppes 20:20 viigiga, kuid poolajaks kasvatas Žalgiris eduseisu 12 punktile. Viimase veerandi eel oli vahe juba 18 punkti. Kuigi Galatasarayl õnnestus lõpuks seisu veidi parandada, siis reaalselt leedukaid ohustada siiski ei suudetud.

Kaunase parimana viskas Brock Motum 24 punkti ja võttis maha kuus lauapalli. Leo Westermann lisas 16 punkti. Galatasaray resultatiivseim oli 15 punkti kogunud Sinan Guler.

Žalgirisel on nüüd kogutud kaks võitu, Galatasarayl jätkab ühe võiduga. Tabelis hoitakse vastavalt 14. ja 16. kohta.

Barcelona jäi samal ajal võõral väljakul 52:59 alla kreeklaste Olympiacosele. Võitjatel poolelt säras 15 punkti ja kuus resultatiivset söötu kogunud Vassilis Spanoulis.

Nii Barcelonal kui Olympiacosel on nüüd neli võitu ja kolm kaotust ning tabelis hoiavad kreeklased neljandat, hispaanlased viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles