Vanad koerad, vanad trikid: Suarezi ja Jara näpud käisid taas valedes kohtades

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Jara (vasakul) askeldab Uruguay mängumehe Gaston Ramirezi tagumiku kallal.
Gonzalo Jara (vasakul) askeldab Uruguay mängumehe Gaston Ramirezi tagumiku kallal. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht AS kirjutab, et Urugay koondise ja Barcelona täht Luis Suarez on sattunud järjekordse skandaali keskmesse ja võib saada mängukeelu. Pärast Tšiili ja Uruguay vahelist MM-valikmängu, kus Suarez jättis mängu lõpus realiseerimata penalti ja Urugay kaotas 1:3, «tervitas» ründetäht Santiago staadioni tribüünidel olnud publikut keskmise sõrme näitamisega.

Samas on muretsemiseks põhjust ka Tšiili alaliidul, sest samas mängus tembutas taas nende kaitsja Gonzalo Jara, kelle kurikuulsaim tegu jääb eelmisesse aastasse. Toona suskas Jara Uruguay ja Tšiili vahelises Copa America kohtumises vastaste ründajale Edinson Cavanile näpu tagumikku ja ehkki kohtunik saatis platsilt minema hoopis Jarat löönud Cavani, määrati hiljem ka tšiillasele kahemänguline võistluskeeld.

Nüüd otsustas Jara samal moel käperdada uruguaylast Gaston Ramirezt. Ramirez ei reageerinud Cavani kombel ja nilbe provokatsioon Jarale seega tulu ei toonud, küll aga võib teda oodata järjekordne karistus, kui videomaterjal üle vaadatakse.

Piltmeenutus Jara ja Cavani mullusest kokkupõrkest:

Gonzalo Jara (vasakul) viis 2015. aasta Copa Americal ebasportliku käitumise uuele tasemele / Scanpix
Gonzalo Jara (vasakul) viis 2015. aasta Copa Americal ebasportliku käitumise uuele tasemele / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles