Levadia kaotas pooleks aastaks põhikeskkaitsja Morozovi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (keskel).
Igor Morozov (keskel). Foto: Raul Mee

Koduse jalgpallihooaja hõbemedalitega lõpetanud Tallinna Levadia keskkaitsja Igor Morozov, kes vigastas 5. novembril peetud viimases liigamängus Floraga põlve, sai arstidelt teada, ees ootab pikk vigastuspaus.

Levadia andis oma koduleheküljel teada, et Morozov tegi rängalt viga põlve ristatisidemetele. Vigastuse tõttu läheb kaitsja lähiajal põlveoperatsioonile, lõikusele järgneb ligi pooleaastane taastumisaeg. See tähendab, et eeldatavasti ei pääse Morozov tagasi väljakule enne kui alles suve hakul.

Mängus Floraga põrkas Morozov õnnetult vastasega kokku, püüdis veel jätkata, kuid oli sunnitud siiski 11. minutil platsilt lahkuma. Tegemist on 27-aastase Morozovi karjääris seejuures juba teise korraga, kui tal põlve opereeritakse. Samasugune trauma tabas Morozovit 2013. aasta suvel koondisemängus Lätiga, ka siis kulus tal paranemiseks pool aastat.

Sel hooajal mängis Morozov Levadia eest 32 liigamängus ja lõi kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles