Juhkami ja Teppani koduklubi sattus Meistrite liigas raskesse seisu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol kaotas Meistrite liiga kolmanda ringi avalahingus Saksamaa suurklubile VfB Friedrichshafenile, mis muutis Austria meeskonna edasipääsulootused alagupiturniirile minimaalseks. Teppan kogus eilses vastasseisus 16 ja Juhkami 9 punkti.  

Koduväljakul 2000 pealtvaataja ees toimunud kahemängulise seeria avavaatuses suutis Innsbrucki meeskond Oliver Venno endise koduklubi VfB Friedrichshafeni vastu võita ühe geimi, kuid 1:3 (-16, 20, -19, -18) kaotusest võõrustajatel siiski pääsu ei olnud. Rünnakul 39-protsendilist (38-st 15) efektiivsust näidanud Renee Teppan oli 18 punktiga kaotajate resultatiivseim. Martti Juhkami tõi Tirolile rünnakul kuus (25%), blokis kaks ja pallingul ühe punkti. Võitjate ridades kogus Daniel Malescha 18 punkti, kirjutas volley.ee.

Seeria teine vaatus on kavas pühapäeval Saksamaal. Kohta alagrupiturniiril püüdev Tirol peab edasipääsemiseks korduskohtumise 3:0 või 3:1 tulemusega võitma ja olema seejärel parem ka kuldses geimis. Nimetatud paari võitja edeneb alagrupiturniirile, kus C-alagrupis on vastasteks Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley, tiitlikaitsja Kaasani Zeniit ja ilmselt Türgi meeskond Izmiri Arkas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles