Carmelo Anthony võib lähiajal siirduda New Jersey Netsi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony võib Denver Nuggetsist lahkuda.
Carmelo Anthony võib Denver Nuggetsist lahkuda. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA võib lähiajal teaoks saada suurtehing, mille tulemusena vahetaks koduklubi liiga üks suurimaid staare Carmelo Anthony.

Kui seni on Anthony tulevikku kõige rohkem seostatud New York Knicskiga, siis praegu peetakse tõenäolisemaks tema siirdumist Denver Nuggetsist New Jersey Netsi, kirjutab Huffington Post.

Väidetavalt on klubid juba tehingus kokku leppinud, kuid selle lõpule viimiseks peab Anthony olema nõus Netsiga alla kirjutama lepingupikendusele.

Bergen Recordi andmetel läheks selle tehingu tulemusena lisaks Anthonyle Netsi veel Chauncey Billups, Sheldon Williams, Melvin Ely ja Renaldo Balkman.

Denver Nuggets saaks selle eest vastutasuks Devin Harrise, Derrick Favorsi, Troy Murphy, Ben Uzohi ning neli drafti esimese ringi valikut.

Samas on Nets tehinguga nõus vaid juhul, kui Anthony sõlmib nendega pikaajalise lepingu. Yahoo Sports teatas samas, et Netsi omanik Mihhail Prohhorov kohtub nädalavahetusel Los Angeleses Anthonyga, et arutada võimaliku lepingu üksikasju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles