Kolumbia legend: Ronaldo sõprus mõjub meie koondise staarile halvasti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez ja Cristiano Ronaldo.
James Rodriguez ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Endine Kolumbia jalgpallikoondise mängija Faustino Asprilla väitis, et Kolumbia praegusele staarile James Rodriguezele mõjub halvasti sõprus Portugali ründeässa Cristiano Ronaldoga.

25-aastane Rodriguez mängib klubijalgpalli Madridi Realis koos Ronaldoga, kuid Asprilla sõnul ei mõju see noorele talendile hästi, sest ta on üle hakanud võtma staaritseva Portugali ässa kombeid.

«Kui talle Kolumbia koondises palli ei anta, siis teeb ta samasuguseid žeste (nagu Ronaldo). Kui Cristianole palli ei söödeta, siis laiutab ta kõigi suunas käsi; James vehib Kolumbia eest mängides oma kätega samamoodi,» rääkis Asprilla.

«Esimese asjana peaks James aitama oma tiimikaslastel paremaks saada, sest ta mängib meeskonnas, kus on palju noori mängijaid, kes austavad teda ega julge talle midagi öelda. Veidi teistsuguses meeskonnas antaks talle sellise käitumise eest kõrvakiil,» lisas aastatel 1993-2001 Kolumbia eest mänginud Asprilla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles