Ogier võidab ka kõige halvema stsenaariumi korral

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia avamine ning võistlusele eelnenud pressikonverents.
Austraalia avamine ning võistlusele eelnenud pressikonverents. Foto: Timo Anis

«Mul on mitu varianti, kuid pean neid veel hindama, et teha parim võimalik valik. Tahaksin otsuse kiiresti ära teha, kuid olen jätkuvalt Volkswageni lepinguga seotud,» kommenteeris neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier oma ebaselget tulevikku. Sisuliselt kohe pärast Walesi rallit avalikuks tulnud uudis Volkswageni taandumisest MM-sarjast on rallimaailmas kirgi kütnud juba kaks nädalat. Üleeile teatas Prantsusmaa meedia, et Ogier sõlmib esmaspäeval lepingu M-Spordiga, kuid mehe enda sõnul on olukord veidi keerulisem.

«Soov jätkata on olemas, kuid tänasel päeval ei saa ma garanteerida, et sõidan ka 2017. aastal. Kõige raskem kogu asja juures on ajastus – järgmine hooaeg on juba ukse ees. Vähemalt tean, et kui ma Monte Carlos (ralli toimub 19. – 22. jaanuarini – toim.) starti ei tule, on maailmas vähemalt üks inimene, kes on õnnelik mind kodus nähes. Mu naisele meeldiks, kui saaksin rahulikult pojaga olla,» sõnas Ogier kolmapäeva õhtul Austraalias rallimeeste grillipeol. Tegemist oli esimese korraga, kui rallimaailma valitseja pärast pommuudise avalikustamist avalikult oma olukorrast rääkis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles