Eesti mängijad tippliigade tipus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: Facebook

Sel hooajal pallib piiri taga koguni 15 Eesti meesvõrkpallurit, neist mitmed kuuluvad tippliigadesse nagu Poola, Prantsusmaa ja Türgi ning on suutnud end seal kenasti pildile mängida. Vaatame, kes on suutnud välishooaega paremini alustada, ning vaatame üle eestlaste kohad statistkatabelites.

Poola

Robert Täht (nurgaründaja, Lubini Cuprum). Kui eelmise hooaja veetis Täht suuresti pingil ja peatreener Gheorghe Creţu usaldas ta platsile alles lõpu poole, siis sel hooajal on Täht nii nagu Eesti koondises etendanud ka Lubinis põhirolli. Liiga efektiivsuse edetabelis on Täht nurkadest kolmandal kohal. Kaheksa kohtumisega on ta kogunud 105 silma ja on resultatiivsustabelis 20. Lisaks kuulub Täht liiga kõige kasulikumate mängijate ehk MVPde nimekirja (kus on vaid kümme nime – M. G.), sest on oma meeskonna parimaks valitud kaks korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles