Mourinho ajakirjanikele: te ei austa mind

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ütles, et hoolimata tema saavutustest ei austa meedia teda.

Portugallane Mourinho on viimasel ajal tihti kriitika alla sattunud. Eriti kuumaks läks mehe jalgealune pärast 0:4 saadud kaotust Chelsealt. Homme mängib Manchester United aga Arsenaliga. «Homme kohtuvad meeskonnad, kelle treenerid on praegu liigas kõige edukamad. Sir Alex Fergusoni ei ole enam siin ning meie oleme kahepeale võitnud kokku oma kuus või seitse tiitlit,» rääkis Mourinho.

 «Ma võitsin oma viimase Inglismaa kõrgliiga tiitli 18 kuud tagasi, mitte 18 aastat tagasi. Ja te ikka ei austa mind,» pahandas Mourinho. Ta lisas, et on praegu Manchesteris õnnelik ning ta töötab täpselt sellises klubis, kus ta ise tahab. «Kui mind Chelseast lahti lasti, siis sain mitmeid pakkumisi. Ma ei hakka neist konkreetselt rääkima, kuid oleksin võinud kohe mõnda Euroopa suurklubi juhendama hakata. Otsustasin aga seda võimalust oodata,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles