Pärnu sai põnevusmängus jagu visalt võidelnud Rakverest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas kaotas Pärnu Võrkpalliklubi küll kodus avageimi Rakvere Võrkpalliklubile 21:25, ent võitis seejärel kolm järgmist 25:23, 25:20 ja 30:28 ning kogu mängu 3:1. Võitjatele tõi Hindrek Pulk 18, Tamar Nassar 14 ja Aleksandrs Kudrjašovs 13 punkti, Rakvere parim oli 30 punktiga Siim Põlluäär.

Enne mängu:

Rakvere ja Pärnu jagasid möödunud hooajal kõvasti maid karikasarja finaalmängus ja Saja Liiga poolfinaalis. Sel hooajal pole aga teineteisega ametlikes mängudes veel vastamisi mindud.

Pärnu on saanud ühisliigas kolm järjestikust võitu, lisaks oldi neljapäeval tasavägises karikavõistluste poolfinaalseeria avamängus viiegeimilises matšis üle Järvamaa Võrkpalliklubist. Rakvere on hiljuti järjepanu kohtunud teiste Eesti tippmeeskondadega, kui karikasarja veerandfinaalis mindi vastamisi Selver Tallinnaga ja möödunud nädalavahetusel Eesti-Läti ühisliigas Bigbank Tartuga.

«Eelmiste mängudega võrreldes peame Pärnu vastu kindlasti suutma stabiilsemalt mängida. Kui suudame seda algusest lõpuni, siis tekivad ka meil omad võimalused,» sõnas Rakvere meeskonna peatreener Urmas Tali.

Pärnu loots Avo Keel on häälestanud ennast igatahes tasavägiseks vastasseisuks. «Rakvere on viimastes mängudes eeldatavate liidrite (Selver, Tartu) vastu mängides näidanud, et on tänavugi paljukski võimelised. Seetõttu arvan, et pühapäeval tuleb tasavägine mäng. Pärnu fännid tulge saali, publiku toetust vajame kõvasti,» rääkis Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles