DMACKi boss: Tänak tegi hea hooaja (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku Ford Fiesta RS WRC
Ott Tänaku Ford Fiesta RS WRC Foto: Timo Anis

DMACKi rallimeeskonna boss Dick Cormack teatas tiimi pressiteates, et lõppenud WRC-hooaeg oli nende jaoks kokkuvõttes edukas. Ühtlasi tunnistati, et eestlase Ott Tänaku esitused olid kokkuvõttes head.

«Lõpetasime eduka ning tähendusrikka hooaja hea esitusega Austraalias. Hooaja alguses seadsime sihiks jõuda korra poodiumile, kuid saavutasime tunduvalt rohkem. Pidasime oma suure konkurendi Micheliniga suurepäraseid lahinguid,» rääkis Cormack.

«Osalemine kõigil 13 MM-rallil oma tiimiga ning võitlemine kõrgete kohtade eest on olnud imeline kogemus,» lisas ta. «Saime palju vajalikke tehnilisi andmeid 2017. aastaks. Tahaksin tänada Ott Tänakut, Raigo Mõlderit ja kõiki DMACKi ning M-Spordi tiimi liikmeid.»

Loomulikult kiideti pressiteates traditsiooniliselt DMACKi rehve, kuid lisaks vaadati tagasi ka Tänaku selle hooaja headele esitustele. DMACK tuli mais välja uue kruusarehviga ja seejärel suutis kruusarallidel eestlasest rohkem kiiruskatseid võita ainult Sebastien Ogier.

Loomulikult meenutati ka Poola rallit, kus Tänak jäi eelviimase kiiruskatse ebaõnne tõttu esikohast ilma. Samas oldi kokkuvõttes rahul eestlase esitustega Poolas ja Walesis, mis lõppesid mõlemad 2. kohaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles