Hooajal joon all, põnevad päevad ootavad ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku Ford Fiesta RS WRC
Ott Tänaku Ford Fiesta RS WRC Foto: Timo Anis

2. koht kahel MM-rallil, pärast DMACKi uue rehvi kasutuselevõttu maikuus üks  parimaid kruusateedel. Lisaks korralik areng stabiilsuses, küpsuses ning ilmselgelt avaldunud potentsiaal olla rallimaailma kiiremaid mehi. Sellised on Ott Tänaku tänavuse hooaja saavutused. Kuigi tema tuleviku kohta pole ilmunud veel ühtegi ametlikku uudist, pole kahtlust, et Tänak kihutab koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga rallimaailma paremikus ka tuleval hooajal. 

Pühapäeval norralase Andreas Mikkelseni võiduga lõppenud Austraalia ralli oli viimastel aastatel rallimaailma valitsenud Volkswageni tiimi luigelaul. Austraalias teise koha saanud, ent hooaja kokkuvõttes taas kindlalt maailmameistriks kroonitud prantslane Sebastien Ogier on sõitjate turul vaba mees. Enne kui saab kindlaks, millises tiimis  ta uuel aastal sõitma hakkab, ei sõlmita ilmselt ka teisi lahtisi otsi veel ametlikult kokku.

Rahvusvaheline meedia on viimaste nädala jooksul Ogier’ saatuse koha palju oletusi teinud ning kuulduste ja vihjete põhjal seostatakse tema tulevikku M-Spordi meeskonnaga. Teine veel vähegi reaalsena näiv variant on ühinemine Citroëni meeskonnaga. Selgus peaks saabuma lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles