Galerii: Tallinnasse saabunud Moskva CSKA Kalev/Cramole hinnaalandust ei tee

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Euroliiga tiitlikaitsja Moskva CSKA kohtub vahelduseks Euroopa tipptiimidele homme Ühisliigas Eesti meistri Kalev/Cramoga, aga hinnaalandust kalevlastele ei tehta.
 

«Kõik, kes Tallinnasse tulid, on homme mänguvalmis ja ma ei kavatse kellelegi puhkust anda,» kinnitas CSKA kreeklasest peatreener Dimitrios Itoudis täna õhtul Tallinna lennujaama saabudes.

Mullu Euroliiga põhiturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud prantslane Nando de Colo sai eelmisel nädalal vigastatda ja peab homse kohtumise vahele jätma, aga superklubile kohaselt on CSKA pink sügav.

«Kui nii hea mängija nagu Nando de Colo eemale jääb, on see igale meeskonnale raske, aga näiteks reedel Kaunase Žalgirisega mängides tõusid esile hoopis teised mehed. Näiteks tegi väga hea mängu Jeff Ayres ja suure panuse andsid teisedki,» ütles Itoudis.

Homne mäng algab Saku suurhallis kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles