Ehmatusest üle saanud Tapa avas naiste meistriliigas punktiarve

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm

Eesti naiste käsipallimeistrivõistlustel teenis hooaja esimese võidu SK Tapa, kes sai seni punktita olnud võistkondade duellis võõrsil 26:25 (11:11) jagu HC Tallinnast. 

Mullune pronks Tallinn alustas kohtumist bravuurikalt, minnes kümne minutiga peamiselt Kerli Jõksi ja Merit Moro väravatest 7:0 juhtima. Seejärel haarasid initsiatiivi eelmisel hooajal nullile jäänud Tapa naised ning seadsid poolajavileks jalule viigi 11:11. Teise poolaja algus meenutas mängu avaminuteid. Tallinn läks ette 16:12, kuid siis ärkasid ka külalised, vähendades poolaja keskpaigaks kaotusseisu 18:19-le.

Kümme minutit enne kohtumise lõppu juhtis Tallinn 23:19, aga kui mängida jäi kaks minutit, pääses Tapa esmakordselt ette 24:23. Moro viigistas, kuid 18-aastase Marjette Maie Müntseri kahele järjestikusele tabamusele suutsid võõrustajad vastata vaid ühe väravaga ning lõpusireen fikseeris külaliste 26:25 võidu.

Tapa resultatiivseimad mängijad olid Keili Kadak 12, Betty Abel 5 ja Müntser 4 tabamusega. Tallinna suurimateks skooritegijateks osutusid Jõks 12 ning Moro 7 väravaga.

Meistrivõistlused jätkuvad 26. novembril, kui mullune hõbe Reval-Sport/Padise/Lasnamäe võõrustab oma hooaja avakohtumises Tallinna naiskonda. Kohtumine algab Aruküla spordihoones kell 10.00.

Tabeliseis:

  1. Põlva SK/Toode 4 (2-st mängust)
  2. Reval-Sport/Mella 2 (1)
  3. SK Tapa 2 (2)
  4. Reval-Sport/Padise/Lasnamäe 0 (0)
  5. HC Tallinn 0 (3) punkti
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles