Raadik jätkab võimsalt Soomes, Tammemaa Prantsusmaal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Soome võrkpalli meistrisarjas püsib jätkuvalt punktitoojate ladvikus Pielavesi Sampo liider Andrus Raadik. Laupäevases kohtumises Oulu Ettaga tõi ta 52-protsendise tabavuse juues 25 punkti. 

Pallingu vastuvõtul näitas eestlane koguni 71-protsendilist täpsust. Etta sai koduväljakul lüüa 1:3 (-14, 21, -23, -23). Sampo oli eile vastase väljakul üle ka Team Lakkapää meeskonnast 3:1 (19, 12, -24, 24). Raadik oli jälle klass omaette – 24 punkti 46% (48-st 22) resultatiivsuse juures. Sampo tõusis edetabelis neljandaks, kirjutas volley.ee.

Kristiine Miileni mäng jäi trauma tõttu pooleli siis, kui ta oli toonud Rovaniemi WoVO kasuks kaheksa punkti. Tema naiskond kaotas LP Vampulale 0:3 (-15, -16, -25). Eelmises voorus kaotas WoVo naiskond LP Viestile samuti 0:3 (-21, -21,-18). Miilen tõi 14 punkti (+7).

Prantsusmaa kõrgliigas on suurepäraselt kohanenud  suursarja debütant Timo Tammemaa. Keskmängijate  pingereas on ta koos Ardo Kreegi ja Andri  Aganitsaga juhtgrupis nii rünnakul kui blokis. Toulouse´i meeskond võitis nädalavahetusel võõrsil Poitiers´3:0 (24, 23, 23). Tammemaa tõi kaheksa (rünnakul 86%, 8-st 6) ja teisel pool võrku tegutsenud Aganits kuus punkti. Ardo Kreek oli kaotajate poolel, kui Pariisi Volley ei suutnud kodus jagu saada Chaumont´ist. Külalised võitsid 3:2 (-20, -30, 20, 21, 13). 11 punkti on kolmel meeskonnal – Montpellier-l´, Chaumont´l ja Toulousi´l.

Naiste tippsarjas ei tee tänavu jalavigastuse tõttu kaasa Polina Bratuhhina-Pitou, Terville´ i Florange, eelmise hooaja ja kogu sarja suuremaid punktitoojaid. Florange´i temporündaja Eliise Hollas tõi viimases mängus kolm punkti. Florange on tänase seisuga 12. ehk viimane, kuna pole teeninud viie vooruga punktigi. Tiitlikaitsja St Raphael on kaheksas, mängus Venelles´ga tõi Anna Kajalina 15 punkti. Natalja Bratuhhina jätkab karjääri Küprosel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles