Ronaldo kandis 22-aastaselt jalgpallimängu ajal mähkmeid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo maadles karjääri jooksul pidevalt ülekaaluga.
Ronaldo maadles karjääri jooksul pidevalt ülekaaluga. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend Ronaldo teatas alles hiljuti oma sportlaskarjääri lõpetamisest ning seejärel on meenutatud legendaarse jalgpalluri karjääri tipphetki.

Nüüd avaldas endine Brasiilia koondise ning Madridi Reali peatreener Vanderlei Luxemburgo mängumehe karjääri ühe piinlikuma momendi, kirjutab Yahoo Sports.

Luxemburgo sõnul mängis Ronaldo 1999. aasta (Ronaldo oli toona 22-aastane) Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel mähkmetes. Teatavasti oli Ronaldol karjääri jooksul pidevalt probleeme ülekaaluga ning Luxemburgo sõnul vaevas see probleem teda ka juba 1999. aastal.

«Ta oli juba siis ülekaaluline. Otsisime erinevaid võimalusi, et ta natuke kaalust alla võtaks,» rääkis Luxemburgo ASile. «Meeskonna arst andis talle rohtu, Xenicali, mis mõjus ka kohe. Kuid selle tagajärjeks oli kõhulahtisus ning ebameeldivate intsidentide vältimiseks pidi ta väljakule jooksma mähkmetes. See oli tema jaoks piinlik.»

Vaatamata ebameeldivustele lõi Ronaldo sellel turniiril viis väravat ning aitas Brasiilial võita ka Lõuna-Ameerika meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles