Juhkami ja Teppani koduklubi langes Meistrite liigast välja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan mängus Rumeeniaga.
Renee Teppan mängus Rumeeniaga. Foto: cev.lu

Innsbrucki Hypo Tirol kaotas võrkpalli Meistrite liiga kolmanda ringi korduskohtumises Saksamaa suurklubile VfB Friedrichshafenile, millega langeti edasisest konkurentsist välja. Eesti koondislased Martti Juhkami ja Renee Teppan tegid Tiroli poolel kaasa viiest geimist kaks.

Koduväljakul peetud avamängu 1:3 kaotanud Tirol vajas korduskohtumises edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel ka paremust kuldses geimis, kuid ei suutnud enamat kahest geimivõidust - Friedrichshafen saavutas 3:2 (17, 16, -23, -22, 7) võidu, kirjutas volley.ee.

Renee Teppan ja Martti Juhkami tegid kaasa esimese ja teise geimi ning kogusid mõlemad viis punkti. Kuna kahe kaotatud geimi järel Austria meeskonnal enam edasipääsu püüda ei olnud võimalik, said mänguaega vahetusmehed. 

Esimeses ringis Iisraeli meeskonna Akko Mate-Asher Hapoeli alistanud Innsbrucki meeskond läheb aste madalamal CEV Cupil suure tõenäosusega kokku tugeva Itaalia meeskonna Piacenza Volleyga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles