TLÜ/Kalev lõpetas eurosarja hooaja 41-punktilise kaotusega Prienaile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TLÜ/Kalevi korvpallimeeskond pidas täna FIBA Europe Cup sarjas kodumängu Saku Suurhallis, kus võeti vastu Prienai meeskond. Viimase alagrupimängu kaotas Eesti klubi seisuga 55:96.

Võitjate poolt viskas 15 silma Tomas Delininkaitis, TLÜ/Kalevi resultatiivseimaks oli Janis Vahter, kelle arvele kanti 16 punkti.

Enne mängu:

Seni pole TLÜ/Kalev eurosarjas veel võidurõõmu maitsnud. Viimati kaotati kodusaalis 76:89 Rumeenia klubile Tirgu Muresile.

Omavahelise avamängu võitis Prienai koguni seisuga 104:61. Avamängus Prienaiga valmistas Kalevile enim probleeme Vytenis Likpeviciu, kes viskas Kalevi korvi 24 punkti. Pea kuu aega tagasi peetud mängus kaotas Kalev lauavõitluse 30:49.

Leedukad paistisd kodus silma väga hea visketabavusega, visates kaheseid 65-protsendilise ning kolmeseid 42-protsendilise täpsusega. Kalevi vastavad näitajad olid 35 ja 35 protsenti. Kolmeliikmelise alagrupi liider on Muresi meeskond, kellel on kirjas 3 võitu ja 1 kaotus. Prienai on 3 mängust saanud kirja 2 võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles