Laari koduklubi kaotas Meistrite liiga võitjale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit väravavaht Getter Laar.
Pärnust pärit väravavaht Getter Laar. Foto: Erakogu

Prantsusmaa kõrgliigas läks Getter Laari koduklubi Metz vastamisi valitseva Meistrite liiga võitja Lyoniga. 

Metz jäi kaotusseisu 36. minutil, kui Camille Abily saatis palli Laari selja taha. Teisel poolajal lõi Lyon veel kaks ning võitis kohtumise 3:0. Eesti koondise väravavaht tegi kaasa terve kohtumise. Metz pole kaheksa vooruga suutnud punkte koguda.

Liis Pello ja Kirkop United võõrustasid Malta kõrgliigas Birkirkara naiskonda. Kirkop pidi tunnistama tabeliliidri 1:0 paremust. Mängu ainus värav sündis esimesel poolajal. Pello mängis 90 minutit. Kirkop asub tabelis üheksa punktiga neljandal kohal.

Inna Zlidnise koduklubi Ferencvaros kohtus Ungari kõrgliigas Ujpesti naiskonnaga ning võõral väljakul võeti suur 12:0 võit. Ferencvaros avas skoori juba 13. minutil läbi Jelena Cankovici ning poolajapausile mindi juba 7:0 eduseisus. Teisel poolajal löödi veel viis väravat. Enim väravaid sai enda nimele kirja Orji Ebere, kes sahistas võrku neljal korral. Kübaratrikiga said hakkama Cankovic ja Agnes Nagy ning kaks väravat lõi Éva Sümegi. Eesti koondise kaitsja võistkonna eest platsil ei käinud. Ferencvaros asub 33 punktiga tabeli tipus, lähimad jälitajad jäävad viie punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles