Bucaspori klubi peatreener maksis Londaku eest isikliku krediitkaardiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Raigo Pajula

Jaanuaris siirdus Eesti jalgpallikoondise väravavaht Pavel Londak laenulepingu alusel Norra esiliiga meeskonnast Bodö/Glimt Türgi kõrgliiga klubisse Bucaspor. Selle kokkuleppe alusel jääb Londak Türki hooaja lõpuni.

Nüüd kirjutatakse Türgi ja ka Norra meedias, et Londaku eest maksis Bodö/Glimtile vajaliku renditasu Bucaspori peatreener Samet Aybaba oma isikliku krediitkaardiga. Selline samm oli olnud vajalik, kuna klubil polnud Londaku hankimiseks piisavalt raha, kirjutab TV2 Sporten.

«Igaüks oleks minu positsioonis sama teinud,» sõnas Aybaba. Samas lisatakse, et sellise otsuse üle ei olnud pank kuigi rõõmus ning nüüd tuleb mehel see summa kuues osamakses pangale tagastada.

Bodö/Glimti direktor Björn Tore Hansen samas seda juttu ei kinnitanud, kuid ei lükanud ka ümber. «Meie tegime tehingu Bucasporiga. Meie saime oma raha kätte, kuid seda vastu võttes ei tea kunagi, kust see täpselt pärit on,» sõnas Hansen. «See kõlab nagu muinasjutt, kuid ka muinasjutud võivad tõeks osutuda.»

Londak on Bucaspori ridades pidanud Türgi kõrgliigas viis kohtumist ning nendest on klubi võitnud kaks ja kaotanud kolm. Turniiritabelis on eelviimaselt 17. kohalt tõustud pärast Londaku liitumist 15. positsioonile.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles