Reim enne eksootilist mängu: vastased on jõulised ja kiired

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanimelise jalgpallikooli juhatajana teab Martin Reim täpselt, millised probleemid Eesti noortejalgpallis valitsevad.
Omanimelise jalgpallikooli juhatajana teab Martin Reim täpselt, millised probleemid Eesti noortejalgpallis valitsevad. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis võõrustab Eesti aja järgi 23. novembril kell 1 öösel FIFA edetabelis 82. tabelireal asuvat Antiguat ja Barbudat. Jalgpallikoondise peatreener Martin Reim sõnas enne mängu, et kindlasti tuleb koondisel olla ettevaatlik ning jõuvarusid targalt jagada.

Võrreldes Saint Kittsi ja Nevisega tahavad homsed vastased mängida rohkem palliga. «Neile meeldib alustada rünnakuid väravavahist. Saint Kitts oli rohkem kontratele organiseeritud,» võrdles Reim kahte vastast. «Nad on jõulised ja kiired ning nende füüsiline pool on kindlasti paigas. Peame mängima ettevaatlikult ja targalt.»

Algkoosseis veel selge ei ole ning see pannakse paika pärast viimast treeningut. «Kindel on see, et paljud, kes esimeses mängus ei mänginud või mängisid vähe, saavad oma võimaluse,» lubas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles