Hooaeg algab – uued juhendajad, optimistlik meel

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamise Föderatsiooni hooaja avapressikonverents.
Laskesuusatamise Föderatsiooni hooaja avapressikonverents. Foto: Eero Vabamägi

Eile, Eesti aja järgi hilisel pärastlõunal, oli Montanas õppiva ja treeniva Johanna Talihärma jaoks väga varajane hommikutund. Ometi istus ta juba lennujaama ootesaalis ja osales arvutiekraani vahendusel Eesti laskesuusatamise koondise pressikonverentsil. Küsimustele vastatud, sulges ta arvuti, läks lennukile ja alustas teekonda Euroopasse, et ühineda koondisekaaslastega pühapäeval Östersundis algaval MK-sarja avaetapil. 

23-aastane Talihärm on justkui süsteemiväline sportlane, kelle tegemistega on koondise treenerid kursis vaid kaugsuhtluse teel. Samas on möödunud hooajal oma parimal MK-etapil 31. koha saanud piiga vähemalt ootuste poolest Eesti naiskonna üks liidreid. Erinevalt möödunud hooajast, kui kooliga seotud võistlused takistasid tal MMil osaleda, plaanib ta tänavu hooaja tähtsaimal jõuproovil stardis olla.

«Kõigepealt tulen kolmeks MK-etapiks Euroopasse. Enne MMi loodan osaleda ka Anterselva MK-etapil ja hooaja viimasel võistlusel Oslos,» rääkis Talihärm oma plaanidest. Hooaja tipphetk on veebruaris Austrias Hofilzenis toimuv MM.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles