Borussia treener 8:4 võidust: sürreaalne

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia vs Varssavi Legia
Dortmundi Borussia vs Varssavi Legia Foto: Martin Meissner/AP

Teisipäevase jalgpalli Meistrite liiga mänguõhtu kõige veidramaks vastasseisuks kujunes Dortmundi Borussia ja Varssavi Legia vaheline matš. Lõpuks sai Dortmund kodumurul kirja 8:4 võidu. Borussia peatreener Thomas Tuchel tunnistas, et kuna sarnast mängu pole Meistrite liigas varem toimunud, siis on seda ka keeruline analüüsida.

Tuchelil on õigus: mitte kunagi varem polnud Meistrite liiga mängus 12 väravat löödud. Väravasadu algas pihta juba mängu alguses, 24 minutiks oli seis 3:2, 32. minutiks 5:2. «See oli sürreaalne. Ma pole kunagi varem midagi sellist näinud. Sellist asja ei olegi kunagi varem juhtunud, seega on asja keeruline analüüsida,» rääkis Tuchel.

Borussia peatreener polnud loomulikult rahul oma meeskonna kaitsemänguga. «Tegime liiga palju vigu, kuid suutsime lõpuks võita. Mul oli Roman Weidenfellerist kahju (Dortmundi väravavaht – toim).»

Legia ründaja Aleksandar Prijovic tunnistas, et Legia võib nelja löödud väravaga rahule jääda. «Dortmund on maailma üks premaid klubidis, seega tähendab nelja värava löömine meie jaoks palju,» ütles kaks väravat löönud mees. «Kindlasti on need kaks väravat mu karjääri ühed tähtsamad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles