Pavel Marin: nagu oleks gladiaatorite ringis võidelnud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Marin
Pavel Marin Foto: Tairo Lutter

Oma kaheksandas Eesti jalgpallikoondise mängus debüütvärava löönud Tallinna Levadia äärepoolkaitsja Pavel Marini sõnul oli üldine vahekord Eesti ning Antigua ja Barbuda vahel küllaltki võrdne. Lõpuks tõigi Eesti Marini 27. minuti värav Eestile napi 1:0 võidu.

«Kohe alguses jäime surve alla ja esimestest minutitest andis vastane ka aimu, et tuleb gladiaatorite võitlus. Mingit jalgpalliilu taga ajada polnud mõtet. Kõk 90 minutit oleks nagu gladiaatorite ringis võidelnud. Kõik mehed võitlesid ning lõime ühe värava ka ära. Kuigi oli meil veel võimalusi, siis samamoodi oli neid ka vastastel,» rääkis Marin Soccernet.ee-le.

Eesti koosseis: Marko Meerits, Karl Mööl, Nikita Baranov, Joonas Tamm, Trevor Elhi, Karol Mets, Pavel Dõmov (46. Artjom Dmitrijev), Pavel Marin (65. Gert Kams), Martin Miller (74. Sergei Mošnikov), Janar Toomet (80. Hindrek Ojamaa), Ats Purje (74. Henri Anier).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles