Video: Manchesteris kardetakse suurt jalgpallihuligaanide löömingut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feyenoordi poolehoidjad Roomas.
Feyenoordi poolehoidjad Roomas. Foto: STRINGER/ITALY/REUTERS/SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas kohtuvad neljapäeval Manchesteris kohalik United ning hollandlaste Rotterdami Feyenoord. Manchesteri politsei on matši eel mures, et linnas võivad puhkeda huligaanide vahel löömingud.

Manchesteri politsei on juba suurendanud oma valmisolekut ning kutsunud tööle rohkem korrakaitsjaid, kuna linna on saabumas umbes 4000 piletita Feyenoordi poolehoidjat. Lisaks on 4500 Feyenoordi toetajat ostnud pileti endale Manchesteri fännide sekka, kirjutab Sportsmail.

Samas on väidetavalt need piletiostud tühistatud ning ostjatele raha tagasi makstud. Siiski ei saa väita, et kõik probleemsed isikud suudetakse matšist eemal hoida.

Briti meedia  teatel on kohalik politsei isegi suuremas valmisolekus, kui näiteks ManU – Manchester City ning ManU – Liverpooli duellide ajal.

«Arvatavasti tuleb Manchesteri 7500 külalismeeskonna poolehoidjat, kellest suuremal osale ei ole mängule piletit,» teatas kohalik politsei.

Feyenoordi poolehoidjad on Lääne-Euroopas ühed kurikuulsamad. Alles hiljuti kaklesid nad Rotterdami lähedal metsas Prantsusmaa klubide Nancy ja Strasbourgi poolehoidjatega.

2015. aastal märatsesid Feyenoordi ultrafännid Roomas, selle käigus sai viga ka 500 aastat vana purskkaev kesklinnas.

2006. aastal visati Feyenoord välja aga Euroopa liigast, kuna nende poolehoidjad kaklesid Nancy fännidega.

Euroopa liiga A-alagrupis hoiab Feyenoord nelja mängu järel 7 punktiga teist kohta. ManU on 6 silmaga kolmas. Liider on Istanbuli Fenerbahce 7 punktiga ning viimane Luhanski Zorja 2 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles