Saksa talendi imeline tagasitulek Meistrite liigas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

MEISTRITE LIIGA. Euroopa kõige tugevamas klubisarjas Meistrite liigas said teisipäeva hilisõhtul pääsme 16 parema sekka Madridi Real, AS Monaco, Leverkuseni Bayer, Leicester City ja Torino Juventus. Dortmundi Borussia ja Varssavi Legia tegid omavahelises mängus aga ajalugu, peaosas sakslasest staar Marco Reus.

27-aastane Reus on viimastel aastatel olnud jalgpallimaailma üks õnnetumaid mehi ning teda on pidevalt jälitanud erinevad vigastused. Traumade tõttu jäi ta viimastel minutitel Saksamaa koondisest välja nii 2014. aasta MMiks kui ka tänavuseks EMiks.

Trauma tõttu jäi mehel vahele ka tänavuse hooaja algus. Teisipäeval sai ta esmakordselt väljakule ning aitas Dortmundil koduplatsil alistada Meistrite liiga läbi aegade kõige suuremaskoorilisemas mängus 8:4 Varssavi Legia. Reusi arvele jäi kaks väravat ja kaks resultatiivset söötu. Esialgu sai ta kirja koguni kübaratriki, kuid kolmas tabamus muudeti hiljem vastaste omaväravaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles