Rootsi jalgpallilegend lahkus ametist pärast fännide šokeerivat käitumist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Larsson.
Henrik Larsson. Foto: Emil Langvad/TT/TT NEWS AGENCY/SCANPIX

Seitsmekordne Rootsi jalgpallimeister Helsingborgs IF kaotas nädalavahetusel kõrgliiga üleminekumängudel Halmstadtile ja langes esiliigasse. Seda ei suutnud taluda osa klubi fänne, kes laamendasid esmalt tribüünidel, tungisid siis platsile ja kiskusid oma klubi mängumehel Jordan Larssonil särgi seljast. Nüüd teatas klubi peatreener Henrik Larsson, et ta paneb ameti maha.

Rootsi jalgpallilegend Henrik Larsson on ka Helsinborgsi 19-aastase mängumehe Jordan Larssoni isa. Klubi direktori Mats-Oka Schulze sõnul oli Larssoni lahkumine võistkonna ühine otsus, vahendab The Guardian.

«Mina, juhatus, Henrik Larsson ja ülejäänud meeskonna juhtivad inimesed koos mängijatega on üheskoos vastutavad, et meeskond langes kõrgliigast välja,» teatas Schulze. «Tahame tänada Henrikut tehtud töö eest 2015. ja 2016. aastal.»

Viimati 2011. aastal rootsi meistriks tulnud Helsingborgs IF mängis Rootsi kõrgliigas 23 hooaega järjest. Lisaks Jordan Larssonilt särgi seljast kiskumisele kaklesid meeskonna ultrafännid hiljem ka tänavatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles