Video: uskumatus hoos Kevin Love viskas NBA-s esimesel veerandajal 34 punkti

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Love (paremal) tabamas järjekordset kolmepunktiviset.
Kevin Love (paremal) tabamas järjekordset kolmepunktiviset. Foto: David Richard/USA Today Sports

Korvpalliliiga NBA läinud öö silmapaistvaima esituse tegi valitseva meistri Cleveland Cavaliersi suur äär Kevin Love, kes viskas Portland Trail Blazersi vastu juba esimesel veerandajal 34 punkti ja lõpetas kogu mängu 40 punktiga. Cavaliers võitis kohtumise 137:125.

NBA ajaloos on ühel veerandil rohkem punkte visanud vaid Golden State Warriorsi viskekahur Klay Thompson, kes sai 2015. aasta jaanuaris kolmandal perioodil kirja 37 punkti. Esimeste veerandaegade lõikes on Love'i 34 punkti uus NBA rekord.

28-aastane Love tabas esimese 12 minutiga väljakult 14st viskest 11, sealhulgas kolmeseid 10st 8. Seitsmele kaugviskele andis resultatiivse söödu LeBron James, kes kogus mängu lõpuks kolmikduubli 31 punkti, 10 lauapalli ja 13 sööduga.

Enne Thompsoni ja Love'i vägitegusid kuulus ühe veerandi punktirekord George Gervinile ja Carmelo Anthonyle. San Antonio Spursi legend Gervin viskas 33 punkti aastal 1978, toona Denver Nuggetsis mänginud Anthony (nüüd New York Knicksis) sai samaga hakkama 30 aastat hiljem.

Kevin Love'i viskekontsert:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles