Üllatav video: Ogier istus hoopis Toyota WRC-masina rooli (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Yarise WRC-masin.
Toyota Yarise WRC-masin. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Neli korda järjest autoralli MM-sarjas maailmameistriks tulnud Sebastien Ogier tegi eile üllatava käigu, kui testis tulevast hooajast taas WRC-sarjaga liituvat Toyota masinat. Varasemate teadete kohaselt oleks prantslane pidanud kõigepealt istuma hoopis M-Spordi Ford Fiesta rooli.

Pärast senise tööandja Volkswageni MM-sarjast loobumist uut töökohta otsiv Ogier ütles Ilta-Sanomati andmetel pärast testi, et Toyotal on potentsiaali, aga Yaris WRC vedrustuse kallal tuleks veel kõvasti vaeva näha.

Toyota on väidetavalt nõus Ogierile maksma lausa 10 mijoni euro suurust aastapalka. M-Sport sellise pakkumisega võistelda ei suuda, aga nende eeliseks peaks olema konkurentsivõimelisem võistlusauto. Ogier peaks Fordi testima selle nädala lõpus. Kõigi märkide järgi peaks tuleval hooajal M-Spordi ridades sõitma ka Ott Tänak.

Ogieri soovib palgata ka Citroen, kuid Autospordi teatel tahavad nad esmalt lepingu allkirjastada ja alles seejärel lubaksid nad prantslase oma masina rooli.

Hyundai tiimi boss Michel Nandan sõnas Autospordile, et ka nemad jälgivad olukorda. «Ta on neljakordne maailmameister. Loomulikult ma räägin temaga. Samas on tema palkamiseks väike võimalus ja see ei oleks meie praeguste sõitjate suhtes aus,» sõnas ta.

Ogier testimas Kataloonias Toyota Yarise WRC-masinat:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles