Video: Kotsari ülikool näitas võimu, eestlaselt taas ilus esitus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: Instagram

Esimest hooaega USA üliõpilasliiga NCAA kõrgeimas divisjonis mängiv korvpallur Maik-Kalev Kotsar aitas South Carolina ülikooli järjekordsele võidule, kui koduväljakul alistati 61:46 Michigani ülikool.

Nii kindel võit oli South Carolina jaoks hea märk, sest enne kohtumist hinnati Michigani NCAA tugevuselt 25. meeskonnaks. South Carolina on sel hooajal võitnud kõik viis kohtumist.

Erinevatel andmetel 208-210 cm pikkune Kotsar viskas 23 minutiga 10 punkti, võttis maha viis lauapalli ning jagas kaaslastele kaks resultatiivset söötu. Seitsmest väljakult sooritatud viskest tabas 19-aastane eestlane neli ja kahest vabaviskest läbisid rõnga mõlemad. South Carolina resultatiivseim oli Sindarius Thornwell 21 punktiga.

Rauno Nurgeri ülikool Wichita State oli Bahama saartel peetud kohtumises kindlalt üle Louisiana State'i ülikoolist 82:47. Eestlasest keskmängija arvele jäi 11 minutiga seitse punkti, neli lauapalli, üks resultatiivne sööt ja üks viskeblokeering. Nurger tabas väljakult viskeid viiest kaks, sealhulgas kaugviskeid kolmest kaks. Vabaviskeid realiseeris ta kahest üks.

Sarnaselt Kotsarile ja South Carolinale pole Wichita State viie mängu jooksul veel kaotusekibedust tundnud.

South Carolina - Michigani kohtumise lühikokkuvõte (Kotsari korv ründelauast video 22. sekundil):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles