Meistrite liigas terendab paljudele tippklubidele karm loos

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola (vasakul) ja meeskonna tähtmängija Kevin De Bruyne.
Manchester City peatreener Pep Guardiola (vasakul) ja meeskonna tähtmängija Kevin De Bruyne. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

JALGPALL. Meistrite liiga alagrupiturniiril hinnatakse eelkõige ikka esikohta, kuna see annab kaheksandikfinaalideks parema asetuse ja eeldatavasti ka nõrgema vastase. Tänavu kipub aga minema nii, et loos võib tuua juba esimeseks play-off’i ringiks mitu duelli, kus vastamisi lähevad n-ö esimese kategooria klubid.

Kaheksandikfinaalide paare loosides lähevad vastamisi gruppide võitjad ja alagruppides teise koha saanud meeskonnad. Ainsate tingimustena ei saa kohtuda ühes nelikus mänginud klubid ja sama riigi meeskonnad.

Praeguseks on endale alagrupis esikoha taganud näiteks Barcelona, Madridi Atletico, AS Monaco ja Leicester City.

Kindlasti peavad aga teise kohaga leppima sellised suurklubid nagu Müncheni Bayern ja Manchester City. A-alagrupis on PSG järel teiseks jäämas Londoni Arsenal. F-alagrupis juhib viimase vooru eel aga Dortmundi Borussia ja teine on Madridi Real. Seega on õhus võimalused, et loos toob mitu põnevuspaari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles