ManU uuele väravavahile: sa oled liiga paks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi väravavaht Anders Lindegaard.
Manchester Unitedi väravavaht Anders Lindegaard. Foto: SCANPIX

Jaanuarist Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ridadesse kuuluv Taani väravavaht Anders Lindegaard pandi dieedile.

«Kui siia jõudsin, siis esimese asjana pandi mind dieedile. Mulle lihtsalt öeldi, et olen liiga paks,» rääkis Lindegaard Taani ajalehele Tipsbladet.

26-aastasele Lindegaardile andi täpsed juhised, mida ja millal süüa. Lisaks pidi ta loobuma oma lemmiktoidust Osso Buccost.

«See pole siin lubatud,» tunnistas varem Eesti koondislase Enar Jäägeriga Aalesundis mänginud Lindegaard. «Ma ei tohi õhtul pärast poolt seitset enam süüa, minu menüüsse kuuluvad juurviljad, proteiin, süsivesikud. Pean mõningatest reeglitest kinni pidama, aga nagu treener ütles, tasub see kõik end ära, kui karjääri lõpetades on mul mitu medalit kaela ümber.»

Aalesundi peatreener Kjetil Rekdal rääkis Norra telekanalile NRK, et võib-olla rõõmustas Lindegaard Inglismaale siirdumise üle ja läks pidutsemisega pisut liiale.

«Raske on öelda, mida ta tegi, kui pärast hooaja lõppu meie juurest ära puhkusele sõitis. Aga kuna ta ilmselt tähistas, võis ta natuke Carlsbergi juua ja häid sööke nautida,» sõnas Rekdal.

Lindegaard on ManU rivistuses kaasa teinud kahes mängus. Kuna ManU senine esinumber Edwin van der Sar lõpetab käimasoleva hooaja järel karjääri, loodab peatreener Sir Alex Ferguson, et just Lindegaardist saab talle vääriline asendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles