Toobali koduklubi murdis Belgias poolfinaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeva õhtul olid Belgia karikasarjas mänguhoos mõlemad Eesti võrkpallurite klubid. Võidu sai nii Andres Toobali kodumeeskond Antwerpeni Callant TopVolley kui Taavi Nõmmistu Maaseiki Noliko.

Antwerpen alistas teistkordselt 3:0 (25:17, 25:18, 25:18) Wevelgemi meeskonna ja jõudis karikavõistlustel poolfinaali. Maaseiki Noliko oli sama resultaadiga (25:15, 25:20, 25:20) võõrsil üle Leuveni klubist. Selles paaris toimub korduskohtumine järgmisel kolmapäeval. Veel enne seda seisab laupäeval aga ees põnevuskohtumine, kui eestlaste koduklubid lähevad omavahel Maaseikis vastamisi, vahendab volley.ee.

Tšehhi meistriliigas tegi võimsa partii Henri Treial. Temporündaja tõi sulustamisega kolm punkti, rünnakul tegutses ta aga 80-protsendiliselt, lüües kümnest tõstest maha kaheksa. Kõik see aitas koduklubi ČEZ Karlovarsko Libereci klubi vastu 3:0 (25:21, 25:21, 25:20) võidule. Turniiritabelis on Karlovy Vary meeskond seitsmest mängust kogutud viie võiduga teine. Järgmine kohtumine seisab ees esmaspäeval, mil minnakse vastamisi Odolena Vodaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles