Maccabi võitis Kreekas ja tõusis Olympiacose kõrvale

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maccabi mängumehed võitu tähistamas
Maccabi mängumehed võitu tähistamas Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas võitis Tel Avivi Maccabi võõral väljakul 80:73 Olympiacost. Tänase järel on mõlemal meeskonnal tabelis kirjas viis võitu ja neli kaotust, jagatakse kolmandat ja neljandat kohta.

Maccabi võitis avaveerandi nelja punktiga ja kasvatas poolajaks edu seitsmele punktile. Korralik vahe mängiti sisse aga kolmandal veerandil, mis võideti 21:12. Kui lõpu eel sai Olympiacos taas oma mängumasina käima, siis võiduks sellest ei piisanud.

Maccabi parimana viskas D.J. Seeley 19 punkti. Colton Iversoni arvele jäi 14 punkti ja kümme lauapalli. Olympiacose resultatiivseim oli 15 punkti kogunud Matt Lojeski, Vassilis Spanoulis lisas 14 silma.

Istanbuli Anadolu Efes võitis kindlalt 100:79 Belgradi Crvena Zvezda meeskonda. Võitjate poolelt tegi särava esituse 20 punkti ja üheksa laupalli kogunud Derrick Brown. Bryce Cotton ja Thomas Heurtel lisasid vastavalt 19 ja 17 punkti. Kaotajate parim korvikütt oli 20 punkti visanud Charles Jenkins.

Anadolu Efes on tabelis kaheksas, Belgrad üheksas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles