Eesti noormeeste koondis alistas Valgevene

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Ida-Euroopa Võrkpalliassotsiatsiooni (EEVZA) meistrivõistluste teisel päeval alistas Toomas Jasmini ja Raigo Tatriku käe all mängiv 2001/2002 noormeeste koondis 3:1 (25:23, 16:25, 25:15, 25:14) Valgevene.

Suurepärase mängu tegi Märt Tammearu, kes tõi 22 punkti ja jäi 16-ga plussi. Pallur sai kohtumise jooksul 38 tõstet, millest ta lõi punktiks 17. Lisaks kolm punkti blokiga ja kaks pallingul. Kahekohalise saldoni jõudsid Eesti poolel ka Tony Tammiksaar (13) ja Rasmus Meius (11 punkti). Mõlema mängija efektiivsusnäitaja oli +6, vahendas volley.ee.

Üleeile kolmes geimis Poolale alla jäänud noormehed lähevad täna vastamisi Venemaa eakaaslastega. 

Peeter Vahtra käe all mängivad 2002/2003 sündinud tütarlapsed pidid Venemaal Anapas toimuval turniiril vastu võtma teise 0:3 kaotuse, ent kui avapäeval saaid Venemaa vastu vaid 22 punkti, siis Ukrainaga mängides lõppesid geimid 17:25, 15:25, 12:25. Täna mängivad neiud Poolaga. 

Noormeeste koondisesse kuuluvad: Jan Solovjov, Henry Holm, Märt Tammearu, Karl-Erik Villems, Andreo Karuks, Rasmus Meius, Richard Voogel, Robin Alba, Iljan Helendi, Timo Lõhmus, Tony Tammiksaar, Mattias Rahuoja. Treeneriteks on Toomas Jasmin ja Raigo Tatrik.

Neidude koondises mängivad: Brittany Tool, Kätriin Põld, Anna Gontšarova, Hanna Liisa Hanga, Ragne Rahuoja, Helen Loos, Maren Mõrd, Laura Laas, Emma-Stiina Rohtla, Anny-Li Abel, Laura Kaur, Lizet Tüvi. Võistkonna peatreener on Peeter Vahtra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles