Eesti koondislaste koduklubi sai esimese tõsise tagasilöögi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Kui senist hooaega sai Eesti võrkpallurite Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprumi jaoks pidada sisuliselt ideaalseks, siis eile võeti Poola Plusligas vastu esimene tõsine tagasilöök. Mõlemad eestlased tegid Cuprumi koosseisus kaasa kogu mängu.

Eilses koduväljakul peetud mängus läks Gheorghe Cretu juhendatav Lubini esindus vastamisi tabelis neli kohta tagapool asuva Radomi Cerrad Czarniga, keda eelmisel hooajal 3:0 ja 3:2 tulemusega võideti. Seekord ei suudetud Radomi meeskonna vastu võiduseeriat siiski pikendada, tunnistades tasavägises heitluses vastase 3:1 (-26, 23, -29, -23) üleolekut, kirjutas volley.ee.

21 punktiga võõrustajate resultatiivseimaks kerkinud Robert Täht realiseeris 35-st tõstest koguni 20 (57%) ja lisas ühe blokipunkti. Eestlase pallingu vastuvõtt oli 27%. Keith Pupart sai 26 tõstet, millest punktiks õnnestus lüüa 8 (31%). Lisa tuli kahe blokipunkti ja ühe pallinguässa näol. Puparti pallingu vastuvõtt 54% oli kaotajate parim. 

Kümne kohtumisega 18 punkti kogunud Cuprum jätkab turniiritabelis kuuendal kohal, eilne vastane Radom hoiab 13 punktiga kümnendat kohta. Lubini meeskond peab järgmise mängu 30. novembril, kohtudes võõrsil teisel kohal paikneva Jastrzebski Wegieliga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles