Korraldajate kinnitus: Saksamaa vormel-1 etapp jääb järgmisel hooajal ära (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hockenheimi ringrada, kus järgmisel aastal enam F1 etappi ei peeta.
Hockenheimi ringrada, kus järgmisel aastal enam F1 etappi ei peeta. Foto: SCANPIX

F1 sarjas Saksamaal, Hockenheimis toimuma pidanud järgmise aasta etapp jääb ringraja bossi Georg Seileri kinnitusel ära.

Saksamaa etapp oli üks kolmest F1 võidusõidust, mis kirjutati 2017. aasta kalendrisse sisse ilma ametliku kinnituseta. Kui neist kolmest on Kanada tänaseks kinnitanud, et nende juures etapp toimub, ja Brasiilia sõit on endiselt lahtine, siis Saksamaale järgmisel aastal kuninglikul võidusõidusarjal asja pole - nii kinnitas eile õhtul Hockenheimi ringraja juht. Seileri sõnul oleks Hockenheim suutnud F1 etappi võõrustada vaid juhul, kui sarja juht Bernie Ecclestone oleks neid finantseerimisega toetanud, kuid nüüdseks on selgunud, et kuna seda ei juhtunud, jääb võidukihutamine Saksamaal järgmisel aastal ära.

«Loomulikult valmistab see pettumust, aga see pole üllatus, sest Saksamaa GP polnud ametlikult kinnitatud ja Hockenheimil polnud vormel-1 sarjaga siduvat lepingut,» nentis Seiler.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles