Tartu Ülikooli korvpalluri hooaeg sai karmi tagasilöögi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Van Tamm
Ivo Van Tamm Foto: basket.ee

Pärast arstidega konsulteerimist on selgunud tõsiasi, et Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna mängija Ivo Van Tamme selle nädala algul treeningul saadud vigastus hoiab ta palliplatsilt eemal kuni kevadeni.

«Ivo väänas esmaspäevases trennis nii õnnetult põlve, et lõhkus meniski, lisakomplikatsioonina kahjustas ka ristsidet. Nüüd ootab teda operatsioon,» ütles olukorra kommentaariks meeskonna füsioterapeut Martin Vahimets. «Kuna vigastus on tõsine, võtab sellest taastumine tõenäoliselt 4-5 kuud ja praegu ei ole kindel, kas ta sel hooajal platsile naasta saab.»

20-aastane ääremängija liitus meeskonna treeningutega veidi enne käesoleva hooaja algust. USA ülikoolikorvpallilootusi hellitav Tamm on mõne kuu jooksul kogemusi saanud peamiselt koduses meistriliigas. Seal on ta teinud kaasa viies mängus, olles platsil keskmiselt 10,5 minutit, tuues selle ajaga 2 punkti ning võttes 1,8 lauapalli. Eurosarjas käis Tamm mängus kahel korral, saades kirja keskmiselt 3 punkti ja 2 lauapalli 9,6 mänguminuti jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles