Napp koondis sõidab MMile ühe põhimeheta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Tribuntsov.
Raul Tribuntsov. Foto: Raul Mee

Detsembri teisel nädalal toimuvad Kanadas lühiraja ujumise maailmameistrivõistlused, kuhu sõidab Eestit esindama neli sportlast. Paraku ei saa MMile sõita A-normi täitnud Ralf Tribuntsov, kes peab sel ajal USA ülikoolis eksameid sooritama ja seega niigi väikest Eesti meeskonda esindada ei saa.

Lõuna-California ülikoolis õppiv Tribuntsov täitis Windsoris peetava MMi jaoks ühena neljast Eesti meessportlasest A-normi. Paraku langeb 6.–11. detsembrini toimuv suurvõistlus samale ajale, kui USAs tehakse eksameid ning ülikooli reeglite tõttu tuleb Eesti ujumisässal eelistada koolitöid MMile. «Mul on eksamid täpselt MMi ajal ja see takistab minekut. Paraku ei olnud võimalik neid eksameid muuta ning läbikukkumine ei laseks mul minna Championshipi (ülikoolidevahelistele – toim.) võistlustele,» selgitas Tribuntsov olukorda USAs, kus just omavahelised mõõduvõtmised on ülikoolidele prioriteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles