Spikker Salumetsale – mured, mis vajavad lahendamist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Salumetsal on presidendiks saades rohkelt mõtlemisaeinet.
Jaak Salumetsal on presidendiks saades rohkelt mõtlemisaeinet. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Korvpalliliidu presidendiks pürgiv Jaak Salumets on oma programmilistes intervjuudes rõhutanud pealinnast eemale jäävate piirkondade tähtsust ning rõhutanud vajadust parandada noortega tehtavat tööd. Just Tallinnast eemal tegutsevate treeneritega vesteldes kerkivad esile Eesti korvpalli valupunktid. Ühtlasi saab detsembri keskel ametisse valitav president nende inimeste arvamustest spikri, mida ja kuidas teha. 

Märjamaal noorte korvpallurite kasvatamisel tulemuslikku tööd tegeva Kalle Kollini sõnul peaks alaliit ükskord ometi mõistma, et lapsed ei tule korvpallitreeningutele niisama, vaid selle nimel on vaja teha pidevalt tööd.

«Suvised laagrid, üritused, lasteaedade külastused… Praegu räägitakse suurte sõnadega saja kooli projektist – see on ühekordne nähtus, kuid peaks olema pidev. Jalgpall teeb kõiki neid asju ju kogu aeg,» tõdes Kollin. «Korvpalli PR on seotud ainult meistriliigaga, aga noorte asjadele tähelepanu ei pöörata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles