Brasiillaste lootused vormel-1 said tagasilöögi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauberi sõitja Felipe Nasr.
Sauberi sõitja Felipe Nasr. Foto: SCANPIX

Pärast tänavust hooaega ei pruugi esimest korda pärast 1970. aastat vormelikarussellis sõitmas näha ühtegi brasiillast. Felipe Massa lõpetab karjääri pärast Abu Dhabi etappi ning Felipe Nasri tabas Sauberiga läbirääkimisi pidades suur tagasilöök.

Nimelt kaotas mitmete allikate sõnul Nasr oma suurima isikliku sponsori Banco do Brasil panga toetuse. Brasiilia suurim pank on toetanud Nasri juba tema karjääri algusest ning seni olidki läbirääkimised Sauberiga suuresti kinni seetõttu, et polnud kindel, kas pank jätkab brasiillase toetamist.

Sauberi tiimibossi Monisha Kaltenborni sõnul on seega Sauberis üks koht jätkuvalt vaba. Teise vormeli roolis istub tuleval aastal jätkuvalt Marcus Ericsson. «Informatsioon vastab tõele, pank andis sellest meile teada. Meil on üks koht jätkuvalt vaba, see on kõik, mida ma öelda saan,» sõnas Kaltenborn.

Kuluaarides räägitakse, et kõige parem võimalus Sauberi rooli istuda on hetkel Manoris sõitval 22-aastasel sakslasel Pascal Wehrleinil. Samas on jätkuvalt õhus variant, et Nasr ikkagi jätkab Sauberis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles