Video: Teodosici hull mäng tõi CSKA-le Euroliigas järjekordse võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milos Teodosic (valges)
Milos Teodosic (valges) Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai võidu kirja esmaspäeval Tallinnas Kalev/Cramo alistanud Mosva CSKA ning Türgi klubi Istanbuli Galatasaray. 

CSKA oli 112:84 parem Vitoria Baskoniast. Moskva klubi resultatiivseim oli koguni 34 silma visanud Milos Teodosic, lisaks andis mees veel kümme korvisöötu. 14 punkti viskas võitjate kasuks Vitali Fridzon, 13 silma lisas James Augustine. Kaotajate resultatiivseim oli 19 punkti toonud Rodrigue Beaubois.

CSKA on 8 võidu ja 1 kaotusega tabeli liider, Baskonia sai 5 võidu kõrvale kirja 4. kaotuse ning on hetkel 7. kohal.

Istanbuli Galatasaray oli 78:64 parem Barcelonast. Türgi klubi pani oma paremuse maksma kolmandal veerandil, mis võideti 9 punktiga. Sinan Güler ning Blake Schilb tõid Galatasarayle 18 punkti, Barcelona resultatiivseim oli 22 punkti visanud Tyrese Rice.

Galatasarayle oli võit hädavajalik, sest nüüd tõusti 3 võidu ja 6 kaotusega tabeli põhjast välja 14. kohale. Barcelona on 4 võidu ja 5 kaotusega 12. kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles