Lõpusekunditel kindlamat mängu näidanud Panathinaikos alistas Darüssafaka

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ioannis Bourousis
Ioannis Bourousis Foto: Pacific Press/Pacific Press/Sipa USA

Korvpalli Euroliigas pidasid põnevuskohtumise Ateena Panathinaikos ja Istanbuli Darüssafaka. Turniiritabelisse kirjutas võidu Kreeka klubi, alistades Türgi meeskonna 86:80.

Kuigi Panathinaikos läks teisele poolajale vastu 46:34 eduseisus, kaotati kolmas veerand 8 punktiga ning mängu saatus otsustati viimastel sekunditel. 11 sekundit enne lõppu võttis Ioannis Bourousis tähtsa ründelaua ning viis Panathinaikose 82:78 ette. Kuigi Brad Wanamaker vähendas 5 sekundit enne matši lõppu küll vahe kahe peale, tabas Bourousis otsustavatel hetkedel vabavisked ning juhtis meeskonna lõpuks 86:80 võidule.

Bourousis oligi oma meeskonna resultatiivseim, tuues Panathinaikosele 17 mänguminutiga 18 silma. Kaotajate parim oli Will Clyburn, kes viibis väljakul terve kohtumise ning viskas 26 silma.

Panathinaikos on turniiritabelis viie võidu ja nelja kaotusega viiendal kohal, Darüssafakal on samuti viis võitu ja neli kaotust, kuid halvem korvidevahe annab neile tabelis seitsmenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles