Ojamaa koduklubi sai kõrgliigas valusa kaotuse ning võib langeda viimaseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal)
Henrik Ojamaa (paremal) Foto: Go Ahead Eagles / Facebook

Henrik Ojamaa koduklubi Go Ahead Eagles kaotas Hollandi kõrgliigas 1:2 Willem II jalgpalliklubile. 14. mänguvooru järel hoiab Eagles tabelis eelviimast kohta, kuid viimasel positsioonil paikneval Rodal on veel mäng varuks.

Enne eilset kohtumist olid Eagles ja Willem ühel pulgal – mõlemal oli punkte tabelis 11. Alumiste seas ülimalt tasavägine olelusvõitlus lõppes külalismeeskonna 1:0 paremusega. Võiduvärava autor oli Willemi 19-aastane mängumees Jari Schuurman. Ojamaa vaatas matši taaskord varumeestepingilt.

18 meeskonna konkurentsis on Eagles praegu 11 punktiga 17. kohal. Willem tõusis võiduga 12. kohale. Tabelis 10 punktiga viimasel kohal olev Roda mängib homme Rotterdami Spartaga, kes asub 16 punktiga üheksandal kohal. Liiga liider on 13 vooruga 32 punkti kogunud Feyenoord. Tabeli 18. ja 13. positsiooni lahutab aga vaid kolm punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles