Murupallurid jätkavad Bundesliga vallutamist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leipzigi mängijad väravat tähistamas.
Leipzigi mängijad väravat tähistamas. Foto: THOMAS KIENZLE/AFP

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga 12. vooru avamängus alistas Leipzig võõrsil 4:1 Freiburgi. Tegemist oli esimest hooaega Bundesligas mängiva Leipzigi kuuenda järjestikuse võiduga.

12 mänguvooruga pole Saksamaal palju viha tekitanud Leipzig veel kaotuskibedust maitsnud. See on ka Bundesliga ajaloos esmakordne, kui esimest hooaega kõrgliigas mängiv meeskond on nii kaua suutnud kaotusi vältida.

Reedeõhtuses võidumängus läks Leipzig kohtumist juhtima tänu Naby Keita väravale. Florian Niederlechner viigistas skoori 15. minutil, kuid Timo Werneri kaks tabamust viisid külalised taas ette. 4:1 võidu kindlustas Leipzigile Marcel Sabitzer.

Leipzigil on nüüd tabelis 30 punkti, mängu vähem pidanud Müncheni Bayern on 24 punktiga teine ning Dortmundi Borussia 21 punktiga kolmas. Samas on 21 silma peal tervelt viis meeskonda. Müncheni Bayern mängib täna Leverkuseni Bayeriga, Dortmundi Borussia sõidab kõlla Frankfurdi Eintrachtile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles