Kas Kloppi viimaste hetkede otsus annab Klavanile mänguaega?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: SCANPIX

Liverpool võõrustab täna Inglismaa kõrgliiga 13. mänguvoorus Sunderlandi. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas, et tõenäoliselt tuleb tal algkoosseisu suhtes teha mitu viimase hetke otsust.

Liverpool on liigatabelis 27 punktiga teisel kohal. Liider Chelseast jäädakse maha punktiga. Liverpooliga sama palju punkte on ka Manchester Cityl. Liverpooli tänane vastane Sunderland on tabelis alles eelviimane. 12 mänguga on nad kogunud vaid 8 punkti.

Liverpooli kaitseliinis välismeedia ennustuste kohaselt täna muudatusi taaskord ei tehta ning keskkaitsepaarina jookseb tõenäoliselt väljakule Joel Matip ja Dejan Lovren. Samas jättis Kloppi mängueelne sõnavõtt võimaluse õhku.

«Me ei tea veel, kas saame mängida Sunderlandi vastu sama formatsiooniga nagu varasemalt. Meil on mitu mängijat, kellel on teatud probleeme. Peame tegema ilmselt mitu viimase hetke otsust,» teatas Klopp. Kas viimase hetke otsused puudutavad ka Klavanit, saab teada kell 16, mil avaldatakse meeskondade algkoosseisud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles